runahansson.blogg.se

Mitt liv i Santa Barbara, CA

Matildas B-day

Publicerad 2014-10-07 08:29:45 i Allmänt,

















I fredags fyllde Matilda 19 år!

Dagen började med tårta på sängen och lite paket från oss roomies. Vi låg och pratade och myste ett tag i sängen innan jag vi satte oss i bilen och åkte till State Street för ytterligare ärenden, bland annat något att ha på oss på kvällen. 

När vi väl kom hem fixade vi oss lite snabbt för att sedan bege oss tillbaka till State Street där vi skulle äta på en resturang som heter something fishy, det Matilda inte visste var att vi skulle överraska henne med en stor middag tillsammans med alla våra vänner här borta! 

När vi kommer till resturangen vid 17 ställer sig alla (25 pers) och sjunger och Matilda blev så överraskad, hon hade inte anat något så det var kul! Tyvärr hade strömmen gått i vissa delar av SB och självklart var resturangen drabbad av samma problem så vi fick traska vidare men hittade en väldigt mysig resturang bara en bit bort där vi åt supergod mat. 

När vi ätit klart och haft en mysig middag rörde vi oss alla tillbaka hem till oss där vi styrde en förfest, det droppade in en hel del folk och det blev riktig lyckat med beer pong, drickspel och mycket annat. Vid 22-tiden tog vi en partycab till Isla Vista och där var det helt galet då UCSB-studenterna har börjat sin termin precis. Vi dansade loss på olika villafester och flängde runt, kvällen avslutades som vanligt i brezza med alla kära vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Runa Hansson

Jag kommer från Stockholm och studerar marknadsföring på SBCC i Kalifornien, Santa Barbara.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela